Ei ostotarvetta.

Mikä tahansa osto tai raha lisää voittomahdollisuuksiasi. Kaikki liittovaltion, osavaltion, maakunnan ja kuntien lait ja määräykset ovat voimassa.Aika: Promootio alkaa klo 12.m.m 00.m. Itäinen aika (“ET Kampanja-aika”). Järjestelmänvalvojan tietokone on tämän kampanjan virallinen ajanhallintalaite. ScanWank pidättää oikeuden muuttaa tai poistaa pelin ilman ennakkoilmoitusta ja varotoimia. Et voi vaatia minkäänlaista korvausta.

Syöte

Avaa kampanjan aikana ScanLife-sovellus ja siirry sovelluksen Saapuneet-osioon. Voit myös nähdä kierroksen ja voittaa ScanLife-bannerilla, jota napsauttamalla voit avata kampanjan. Kun laskeudut sivulle, lue ja hyväksy käyttöehdot, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Aloita peli. Sinulla on mahdollisuus kierrellä päivässä kerran tai kahdesti päivässä 3.8.2016 asti 25 tai 50 dollarin Amazon-lahjakortilla. Saat välittömästi ilmoituksen, jos olet päivittäinen voittaja, ja saat ScanWangilta sähköpostiviestin 48 tunnin kuluessa palkinnon hyväksymisen vahvistamiseksi.

Raja

Jokainen osallistuja voi vastaanottaa enintään kaksi (2) lottotapahtumaa ja yhden (1) loton jättipotin päivässä kampanja-aikana. Useat osallistujat eivät saa jakaa samaa sähköpostiosoitetta. Kaikki yritykset hankkia tai hylätä rekisteröinti tai vastaanottaa enemmän kuin useilla/eri sähköpostiosoitteella, henkilöllisyyksillä, lokeilla ja kirjautumisilla tai muilla menetelmillä tai muilla menetelmillä rekisteröityjen merkintöjen määrä. Automaattisen osallistumisjärjestelmän käyttö on kielletty ja johtaa kieltoon. Pääsponsori ei ole vastuussa hylätyistä, viivästyneistä, puutteellisista, pätemättömistä, selittämättömistä tai harhaanjohtavista tietueista. Jos rekisteröinnissä tai pelaamisessa on eroa, rekisteröitymiseen käytettyä sähköpostiosoitetta pidetään rekisterinpitäjänä tai pelaajana valtuutetun tilinhaltijan kanssa. “Valtuutetulla tilinomistajalla” on luonnollinen henkilö, joka on antanut sähköpostiosoitteen, joka vastaa sähköpostiosoitteiden määrittämisestä verkkotunnukselle, joka liittyy Internet-palveluntarjoajan, verkkopalvelun tarjoajan tai muun yrityksen lähettämään osoitteeseen.