Free spins utan krav på insättning är den absolut mest populära formen av free spins och är något som har blivit allt vanligare och vanligare bland spelsidor. Vad som menas med detta är helt enkelt att det inte finns något krav ifrån dig att göra en insättning, utan allt du behöver göra för att ta del av dessa spins är att skapa ett konto med spelsidan i fråga. Även om detta inte är något som alla spelsidor erbjuder, så är det något som du kommer att stöta på ganska ofta när du letar free spins 2017.

Registrering och omsättningskrav

Som nämnt ovan så är dessa free spins utan insättning något du kan ta del av genom att bara skapa ett konto. Vid själva registreringen så finns det egentligen inget att tänka på mer än att det är viktigt att du skriver in dina korrekta uppgifter och att du försäkrar dig om att erbjudandet tidigare inte har använts inom hushållet, då det vanligtvis endast är tillåtet att ta del av det gång per hushåll.

Något som däremot är viktigt att tänka på är ifall dina free spinsvinster har ett omsättningskrav eller ej. Även om det förekommer att vinsterna är helt omsättningsfria så är det ganska vanligt att ett omsättingskrav behöver uppfyllas innan ett uttag kan göras. Med omsättning så åsyftas att du behöver spela för dina free spinsvinster ett visst antal gånger och inom en viss tidsperiod. Det kan t.ex. handla om att vinsterna behöver omsättas 35 gånger inom 3 dagar. Om du t.ex. då har vunnit 100 kr ifrån dina free spins, så skulle du behöva göra satsningar för totalt 3500 kr (35 multiplicerat med 100 kr) inom 3 dagar. Om inte så går dessvärre vinsterna i fråga förlorade.